Ramovi za 
automobilske 
tablice

 

Automobili su važni. Reklama na automobilima je važna. Zato ulažemo višedecenijsko iskustvo i znanje u ram automobilskih tablica. Izrađujemo ih i kontinuirano poboljšavamo njihov dizajn i kvalitet već tri decenije. Naši ramovi sa reklamnim natpisima proizvedeni su od kvalitetne plastike a u ponudi imamo veliki asortiman različitih modela za domaće, ali i za strana tržišta.  Poručite okvire za automobilske tablice sa reklamnim natpisom po Vašoj želji, a precizna digitalna štampa, hrom folije, folije u boji i mogućnost izrade 3D natpisa i logoa, omogućiće našim dizajnerima i Vašoj mašti veliku slobodu i kreativnost.

Zvezda među ramovima! Apsolutni vladar na tržištu Srbije i okoline, ovaj ram za tablice bez lažne skromnosti krasi ogroman broj vozila a zbog mogućnosti izrade krupnih natpisa i logoa i perfektnog sistema zatvaranja koji obezbeđuje laku montažu i demontažu izuzeno je tražen i u inostranstvu! Dimenzije: 520 mm x 110 mm.

HJ1A5725A.jpg

Nova zvezda je rođena! 

Naš novi ram koji je stekao slavu preko noći ali sa dobrim razlogom! Atraktivan, moderan, minimalističkih crta DN 18 je odraz modela nove generacije. 

Dimenzije: 520 x 110 mm

01.jpg

Specifičan i popularan ram, Dn 14 dolazi sa kraćom lajsnom koja bez obzira na dužinu može da iznese svaki dizajn bez premca. Poručite ovaj model i uverite se zašto je uveliko osvojio strana tržišta u velikoj meri. Dimenzije: 520 mm x 110 mm.

HJ1A5721A.jpg

Moderan, skladan i elegantan, ovaj okvir za automobilske tablice sa razlogom nosi epitet ,,lepotana’’ u našoj porodici ramova, pa iako među mlađima, osvojio je mnoga srca i sve je zastupljeniji na tržištu. Pogodan je za sve vrste reklamnih natpisa, nudi laku montažu a izuzetnu pouzdanost i izdržljivost, čak i pri nezgodama i udarima. Dimenzije: 520 mm x 110 mm.

HJ1A5719A.jpg

Već dugi niz godina u našoj ponudi ali i dalje vrlo popularan i zastupljen. Zaobljene stranice ovog rama čine ga prepoznatljivim a lajsna koja se otvara povlačenjem u stranu dinamičnim. Dimenzije: 520 mm x 110 mm.

Best 1.jpg

Best 2 Model, od svog rođaka Best-a 1 nasledio je popularnost i sistem zatvaranja i otvaranja lajsne na stranu kao i popularnost. Ono što ga čini posebnim su ravne bočne strane.  Dimenzije: 520 mm x 110 mm.

best 2.jpg

Popularan i moderan, ovaj ram za automobilske tablice za austrijsko i slovenačko tržište odlikuje se brzom montažom i izuzetnom sigurnošću. Dimenzije: 520 mm x 120 mm.

760A6443A.jpg

Atraktivan i moderan ram za automobilske tablice za austrijsko i slovenačko tržište, izbor za one koji žele krupna slova i izuzetan dizajn. Dimenzije: 520 mm x 120 mm.

ak 122.jpg

Za Vas koji želite više, izbrusili smo pravi dijamant među ramovima! Ovaj masivan, upečatljiv i skupocen ram dolazi čak u dve varijante: hrom i onix crnoj! Uživajte u luksuzu u hromiranoj verziji ovog rama! Dimenzije: 520 mm x 110 mm i 520 x 120 mm.

760A6452A.jpg

Crni dijamant među ramovima! Ovaj masivan, upečatljiv i skupocen ram dolazi čak u dve varijante: hrom i onix crnoj! Uživajte u luksuzu u  perfektnoj, onix crnoj varijanti! Dimenzije: 520 mm x 110 mm i 520 x 120 mm.

760A6450A.jpg

Neophodan ukras svakog SUV vozila ali pogodan i za traktorske registarske tablice za domaće tržište. 

760A6430A.jpg