top of page
WhatsApp Image 2022-08-10 at 14.28_edited.jpg

O nama

Osamdesetih godina prošlog veka došli smo na ideju da osmislimo i plasiramo jedan interesantan proizvod, koji do tada niko nije proizvodio u našoj zemlji i regionu. Sa mnogo entuzijazma i dobre energije 1989. godine otvaramo firmu u Novoj Pazovi i posvećujemo se pretvaranju plastike u ram za automobilske tablice.

Od tada negujemo početnu viziju, postajemo i ostajemo lider u svom poslu, marljivo radeći na kvalitetu i dizajnu proizvoda čiji asortiman kontinuirano uvećavamo.

Pored proizvodnje, naša bitna delatnost od 1992. godine postaje i uvoz i veleprodaja plastike (repromaterijala) i masterbača, koje nabavljamo od renomiranih svetskih proizvođača i uspešno plasiramo, osluškujući zahteve klijenata kao i trendove novog doba.

Već skoro tri decenije svakog dana ulažemo svoj rad i posvećenost u kvalitet naših proizvoda, spajajući inovativne, nove tehnologije sa iskustvom i znanjem.

Uspešno rastemo i trajemo negujući prave vrednosti u poslovanju, stvaranju i svakodnevici, zahvalni što birate naš pouzdani tim i kvalitet koji se prepoznaje.

tim.jpg
bottom of page