top of page

Koferi i klaseri za alat

Različitih dimenzija, oblika i boja, ali prepoznatljivog kvaliteta naši koferi i klaseri nezaobilazni su u kolekciji svih majstora, građevinara, ribolovaca, alatničara, automehaničara. U našem asortimanu sigurno ćete pronaći onaj koji odgovara Vašim potrebama a tu je i mogućnost  štampe za Vašu reklamu.

Professional

Velikih dimenzija, izdržljiv i pouzdan, kofer Professional namenjen je profesionalcima ali i svima Vama koji želite više i bolje za svoj alat. Omiljen među majstorima, ovaj kofer ima dva odvojena klasera sa strane i veliku pregradu sa ručkom.

Dimenzije: 500 x 230 x 200 mm.

Standard

Izdržljiv i paktičan, ovaj kofer standardnih dimenzija dolazi sa pregradom sa ručkom. Omiljen među majstorima i ribolovcima.  

Stil

Praktičan i skladan, naš najmanji kofer Stil svojom izdržljivošću i lepim dizajnom postao je neizbežan čuvar alata u mnogim domaćinstvima.

 

Klaser D

Dupli klaser sa većim pregradama sa jedne  i manjim pregradama sa druge strane nezaobilazan je pomoćnik majstorima, ribolovcima i svima onima koji vole da i najsitniji delovi alata budu sigurni i uredno klasifikovani. Ima ručku i poklopce sa obe strane. Dimenzije: 220 x 370 x 70 mm.

Klaser S

Izuzetan kvalitet i dizajn glavna su odlika ovog klasera koji se potpuno prilagođava Vašim željama i zahtevima. Njegove pregrade formirate sami u dva koraka i tako dobijate klaser po Vašoj meri. Dolazi sa poklopcem i pregradama koje samostalno fiksirate ubacivanjem u ležište. Dimenzije: 170 x 370 x 50 mm.

Klaser Fi

Okrugli klaser koji jednostavno koristite odvrtanjem i zavrtanjem jednog segmenta u drugi. Omiljen je među ribolovcima ali je popularan i kao čuvar šrafića i drugih sitnih alata.

bottom of page