Ostali proizvodi

Pogledajte asortiman naših izuzetnih proizvoda od držača za mobilni telefon i naočare sa reklamnim natpisima do kofera za alat i reklamne table. Za sva pitanja i ponude stojimo Vam na raspolaganju!

Carry držač za mobilni telefon

CarRy držač za mobilni telefon u automobilu nova je zvezda naše proizvodnje! Montira se i demontira u dva koraka na ventilaciju Vašeg automobila i bezbedno drži Vaš telefon bilo koje dimenzije. Napravljen je od elastične i kvalitetne plastike, dolazi sa pločicom na kojoj radimo digitalnu štampu, idealnu za Vašu reklamu! Njegov moderan dizajn i praktičnost već krase mnoga vozila, a mi se trudimo da Vas uvek obradujemo novim i kreativnim printovima na njemu. Izaberite CarRy sa Vašom reklamom ili nekim od printova u našoj ponudi i vozite bezbedno uz ovaj elegantan i kvalitetan držač.

frfrvn.jpg

NoN držač za naočare

Naš novi proizvod! Držač za naočare je izuzetan, elegantan i praktičan detalj koji će krasiti Vaš auto i pomoći Vam da naočare čuvate na bezbednom a da Vam budu uvek pri ruci. Hromirani delovi daju joj ekskluzivnu notu a tu je i mogućnost digitalne štampe na središnjem delu, idealnom za Vašu reklamu!

001.jpg

Reklamna tabla

Bilo da se profesionalno bavite prodajom automobila ili jednostavno prodajete svoje vozilo, reklamna tabla podići će sve na viši nio. On dolazi sa papirom koji jednostavno možete popuniti inormacijama o vozlu koje prodajete a potom je samo potrebno da ga stavite u željeni deo šoferšajbne i on će tu ostati fiksiran dok ga sami ne izvučete. Bez montiranja, selotejpa i lepka! Reklamna tabla elegantnog dizajna pomoći će Vam u prodaji i oglašavanju vozila.

HJ1A5755A.jpg

Koferi za alat

Različitih dimenzija, oblika i boja, ali prepoznatljivog kvaliteta naši koferi i klaseri nezaobilazni su u kolekciji svih majstora, građevinara, ribolovaca, alatničara, automehaničara. U našem asortimanu sigurno ćete pronaći onaj koji odgovara Vašim potrebama a tu je i mogućnost  štampe za Vašu reklamu. 

koferi.jpg